Väldigt roligt

Jag är lite småputt.

Idag när jag kom susandes med min moppe och parkerade vid stationen så kom det en kvinna som såg ut att leta efter något. Hon frågade mig om jag hade sett en cykel ligga slängd någonstans.

Det hade jag inte, tyvärr. Hon berättade att någon hade snott den hemma hos henne, mitt på dagen, när hon hade fest och det var fullt med hundar i huset. Det hade inte stoppat personen i fråga.

Sedan berättade hon vidare om andra saker som hänt. Hur någon har plockat isär framdelen på en cykel och satt ihop den med bakdelen på en annan så när de riktiga ägarna kom så hade de varsin halv cykel.

En kille hade blivit av med sin moppe som stod låst på stationen.

Den som knyckt den hade inte tagit den för att använda den själv, nepp, moppen hade hittats förstörd lite längre bort.

Själv har jag varit med om att någon lagt flera glasbitar PRECIS bakom mitt bakdäck. Tanken var antagligen att jag skulle få punktering när jag backade ut. Som tur var såg jag glasbitarna i tid och plockade bort dem. Annars hade jag inte kommit hem den dagen. Fast den som gjorde det tänkte nog inte så långt. 

Men, kanske ni tänker, glasbitarna kanske låg där innan, du kanske bara inte såg dem.
Saken är den att jag kollar efter glasbitar varje morgon innan jag parkerar. Det är nödvändigt eftersom att folk dessutom roar sig med att slå sönder glas där alla parkerar. Jag lyfter bort alla glasbitarna som finns i närheten innan jag ställer mig på en plats. Därför vet jag att glasbitarna var ditlagda.

...Suck... Har man inget bättre för sig så kan man tydligen alltid roa sig med att förstöra för alla. För det är ju säkert fruktansvärt roligt kan jag tänka mig... 


Kommentarer
Postat av: sofia

haha va söt du är my :) alltid roligt att läsa på din blogg :) <3<3 skanar dig dessutom! <3

2010-10-02 @ 14:45:37
URL: http://saiifos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0