Tecken-tavlor

Har precis avslutat en jättejobbig dag och klarade mig mot förmodan med livet i behåll. Trots att konserten som avslutade dagen inte gick optimalt... Nu är den nya tag och nya äventyr (hemskheter) som väntar imorgon. Längtar i alla fall till kvällen när jag ska iväg!

Nästa vecka drar klassen till Omberg måndag till tisdag och idag stötte jag konstigt nog på följande tavla som föreställer Omberg hjässa: (värdelös bild, jag vet...)


Jag tar det som ett tecken på att resan kommer bli toppen!


Min skoTyskaplugg med tysk choklad som belöning
NäraNärmareUppackadUppäten


24 Maj 2011


Visst ser det fint ut? Faktum är att det blåser fruktansvärt mycket och när jag satt stilla på moppen och tog det här fotot idag så kändes det som att jag skulle ramla omkull hela tiden!
Gammal och halvmosad banan framför vad, jo en fruktplansch!Det första jag tänkte imorse när klockan ringde var att imorgon skulle jag ÄNTLIGEN få sovmorgon! Först någon timme senare kom jag på att vi har temadag imorgon och därför måste jag ändå komma till skolan i vanlig tid. Som tur är slutar jag en och en halv timme tidigare än vad jag brukar så jag ska nog överleva ändå.


Geocaching


Under kottarna finns en burk med en liten skatthttp://www.geocaching.se/?page=contentpages/gcsewhatis

18-årsfest

Visst, det var inte 18 års fest men väl 12 timmars har jag hört. Även om inte jag var där riktigt så länge.

Efter att ha visat den pinsamma film som Lotta och jag satt ihop i födelsedagspresent till Ida var det en riktigt rolig kväll och natt innan jag susade hem i tystanden med min trogna moppe!


Mican dansar för fullt


Frukt... fråkt....fåkt.fålt..fåglt.fågel

Min lillebror skulle ta en frukt förut och hittade den här i fruktskålen:
En liten rödhake som låg på rygg och såg förrvirrad ut! Skålen stod inomhus men dörren var öppen så den hade flugit in...

Överraskningsresan till Stockholm

För några veckor sedan åkte jag, Ida, Sofia och Lina upp med buss till Stockholm. Målet var att överraska Frida som tidigare fyllt 18 och redan var på plats i storstaden tillsammans med sin familj.

Frida hade naturligtvis ingen aning om att vi skulle komma. Hennes mamma skulle ta henne till en klädaffär där vi stod och väntade. Plan nummer ett var att Frida skulle bli uppropad i högtalarna och ombedd att gå till kassan så fort hon kom in i affären. Något som var nära att hända. Doch satte en i personalen käppar i hjulet nät den kom ihåg att det var emot deras regler. Därför körde vi på att helt enkelt knacka Frida på axel och säga grattis. Något som blev överraskning nog!

Efter en lyckad dag på stan (även om vissa saker inte blev som tänkt) lämnade vi tillbaka Frida till hennes mamma och åkte nöjda hem igen med bussen.


 


Linas bilder: linatykesson.blogg.se


Tyskland i bilder


RSS 2.0