Överraskning

Landar efter en jättemysig tjejkväll!

Känner inte alls för att gå och lägga mig, sitter och utnyttjar Linas spotify istället, dels kan jag lyssna på låtar som jag "lyssnat slut på" på mitt eget konto och dels så är det inte reklam hela tiden!

Fick fler fina presenter, vet dock inte vad allt är än. En present var nämligen en överraskning! Hm, har faktiskt ingen bra idé om vad det kan vara...



Budapest


 


Veckan efter

Hade en underbar födelsedagsvecka förra veckan! Fick mitt sista grattis i fredags av en vakt som kollade noga på mitt leg.

Det var ett virrevarv av att landa från Budapest, fylla år, plugga och gå ut med vänner! Samt hålla koll på alla som insjuknade och jobbade när vi skulle träffas... 11-11-11 var ett riktigt otursdatum! Som tur är kommer det dröja lääänge innan ett lika skumt datum dyker upp igen så det finns tid att ladda upp.




Saknar ändå sommaren lite



Novembermörkret med vänner


Kom hem inatt från en supermysig halloween-tjejkväll! Det var jättebra fixat med mat som var äcklig (till utseendet men fantastisk till smaken), en superfin pumpa som till och med vovven satt sin egen prägel på och finfint halloweenpynt. Dessutom en massa halloween-godis och halloween-efterrätter.







Halloween

Varvar skoluppgifter och bakande. Går så där, välte ut en massa mjöl över mig själv... Kanske inte helt fel ändå, det vore kanske något att ha kvar det. Ska nämligen på halloweenfest ikväll och vet fortfarnde inte vad jag ska klä ut mig till. Kan ju säga att jag är ett spöke kanske? 

Jag har i vilket fall som helst försökt få ihop ett låtsassår på armen. Går precis som bakandet SÅ DÄR. Upptäckte bland annat att vi inte har något som kan fungera som blod. Lär bli en väldigt dåligt utklädd person men tror ändå att kvällen blir trevlig så jag deppar inte för det!

 




                    


Göteborgsresa förra veckan

Vi var i Göteborg med klassen och klassen under oss förra veckan. Lever fortfarande lite på den resan, den gick fort men var väldigt efterlängtad!

Kvällen där i Göteborg bjöd på musikalen West Side Story. Fick först kalla kårar när jag insåg vilken det var. Ida och jag gav oss på att se en filmatisering av just den musikalen en gång i tiden vilket var en upplevelse i sig. Vi hade visserligen väldigt trevligt men det berodde inte på filmen. Början var minst sagt speciell. Det gick det runt några killar och knäppte med fingrarna och hoppade runt i staden i något som kändes som en oändlighet utan att säga ett ord. Ida till och med fällde kommentaren; "Tänk om det är en stumfilm" varpå jag påminde henne om att det ju faktiskt stod på filmfodralet att det var en musikal...

Sedan kom den där obehagliga känslan tillbaka när musikalen började. För där dök det upp ett tiotal killar. Och de knäppte med fingrarna... 

Som tur var knäppte de inte alls lika länge som i filmen och hela berättelsen var mycket bättre när man såg den live. Dessutom var sångarna otroligt duktiga så timmarna gick snabbt och plötsligt var vi tillbaka på bussen och skulle hem igen efter en fin kväll.





Bild från naturhistoriska med en massa uppstoppade djur och bilder från Göteborg på eftermiddagen respektive kvällen. Så fint var det!






RSS 2.0