Ensamt

Om någon har funderat på hur skolan är efter si så där klockan fyra på eftermiddagen så kan jag säga att den är väldigt öde. Bra på sätt och vis, inget som stör en i ens läxor och samtidigt så är det just det som är så tråkigt. Ingen stör en. Ingen har stört mig nu på en och en halv timme. Fast mest är det väldigt skönt.

Varför sitter jag då här helt själv och tittar på en solnedgång över staden genom ett av skolan fönster? Det tråkiga svaret är att jag ska gå på ett möte för att få information och det var inte lönt att åka hem innan jag hade gått på det. Själva mötet är kanske inte så där jätteroligt men det ska leda till något som är väldigt kul!

På lördag kommer det nämligen hem en glad och trevlig tysk tjej till mig! Jag vet att hon är trevlig och glad för jag har haft lite kontakt med henne via nätet. Först var jag mest nervös men nu tror jag faktiskt att det kommer att bli riktigt kul. Hon spelar fiol också, precis som jag så. Lite häftigt faktiskt!

Så nu sitter jag här. I solen, vilket är väldigt varmt. Jag hoppades att solen skulle gå ner för ungefär 1 timme och en kvart sedan och satte mig på den här platsen för ungefär en och en halv timme sedan.
Nu är det bara en halvtimme kvar så jag tror inte att den kommer att hinna göra det heller. Eller kanske, nästan i alla fall. Sedan ska jag äntligen gå på det där mötet så att jag kommer hem någon gång.


Väldigt roligt

Jag är lite småputt.

Idag när jag kom susandes med min moppe och parkerade vid stationen så kom det en kvinna som såg ut att leta efter något. Hon frågade mig om jag hade sett en cykel ligga slängd någonstans.

Det hade jag inte, tyvärr. Hon berättade att någon hade snott den hemma hos henne, mitt på dagen, när hon hade fest och det var fullt med hundar i huset. Det hade inte stoppat personen i fråga.

Sedan berättade hon vidare om andra saker som hänt. Hur någon har plockat isär framdelen på en cykel och satt ihop den med bakdelen på en annan så när de riktiga ägarna kom så hade de varsin halv cykel.

En kille hade blivit av med sin moppe som stod låst på stationen.

Den som knyckt den hade inte tagit den för att använda den själv, nepp, moppen hade hittats förstörd lite längre bort.

Själv har jag varit med om att någon lagt flera glasbitar PRECIS bakom mitt bakdäck. Tanken var antagligen att jag skulle få punktering när jag backade ut. Som tur var såg jag glasbitarna i tid och plockade bort dem. Annars hade jag inte kommit hem den dagen. Fast den som gjorde det tänkte nog inte så långt. 

Men, kanske ni tänker, glasbitarna kanske låg där innan, du kanske bara inte såg dem.
Saken är den att jag kollar efter glasbitar varje morgon innan jag parkerar. Det är nödvändigt eftersom att folk dessutom roar sig med att slå sönder glas där alla parkerar. Jag lyfter bort alla glasbitarna som finns i närheten innan jag ställer mig på en plats. Därför vet jag att glasbitarna var ditlagda.

...Suck... Har man inget bättre för sig så kan man tydligen alltid roa sig med att förstöra för alla. För det är ju säkert fruktansvärt roligt kan jag tänka mig... 


RSS 2.0