Hej då 2010

Jag sitter här med min iPod och lyssnar på Johnossi och deras senaste album Mavericks. Sjunger med lite då och då och stampar i takt med foten. För övrigt så väntar jag på att klockan ska bli lite mer så att vi kan gå bort till Josse. Det var där året började och nu ska det även få sluta där.


Pappa och jag önskar er alla ett Gott Nytt År!Bild tagen för ett par minuter sedan


Mot slutet av 2010

Det har hänt så otroligt mycket. Många saker som är svåra att förstå som jag inte har velat skriva om och många saker som jag egentligen gärna hade skrivit men som jag inte har hunnit med.

Det har varit en underbar jul, om en något annorlunda och lite ensammare än vad den brukar vara men fortfarande med den närmsta familjen.

Dagen innan nyårsafton vilket betyder att Testudor fyller år idag men hon ligger i en låda och sover så det bryr hon sig nog inte om. Där ska hon ligga ett antal veckor till, det skulle nästan vara lite skönt att få göra det själv. Vintern känns oändlig.  

Jag var i stan igår. Det är konstigt. Att det ska vara så svårt att inte handla något! Vi som skulle spara. Fast så hysteriskt mycket köpte vi inte och jag hade väldigt trevligt. En fika, mycket svett i de stora vinterjackorna i varma affärer och två bussresor senare så var jag helt slut och väldigt nöjd.
RSS 2.0