Johnossi i Oktober!

Nu har jag beställt biljett till Johnossis konsert i Norrköping den 15 oktober och jag längtar redan. Jag har precis skrivit ut biljetten och jag ska snart lägga den i tryggt förvar någonstans på mitt rum så att den inte blir förstörd. Sedan ska jag skriva in konserten med stora bokstäver i min kalender. 

Förra lördagen fick jag äntligen se Amanda Jenssen live! Hon var precis så bra som jag hoppades och hennes medmusikanter var störtsköna! Det var kul att få se en konsert där jag kunde majoriteten av låter och inte bara kände igen dem.

Nolliningen på skolan är igång och det är både skönt och tråkigt att inte bli nollad själv. Igår så var hela NV-programmet på en temadag vid en sjö och traditionen är att de nya eleverna ska bada. Det var kallt i luften och alla frös bara av att stå på land men de stackars ettorna fick hoppa i sjön ändå. De kom upp snabbt igen...

Ikväll så ska vi äta kronärtskockor och kräftor och jag längtar efter att få börja äta!


Fika

Igår fikade jag med Linnéa och Karro. Det var en trevlig fika förutom en ihärdig geting som tvunget skulle till vårt bord. Det hela slutade med en geting instängd i en fantaflaska. Stackarn. Jag kunde inte låta bli att släppa ut den när vi gick. Om någon skulle ha ihjäl den så fick det bli några av de andra gästerna.

Därefter följde jag med tjejerna till Linköping, vilket inte var planerat egentligen men det löste sig eftersom jag fick sova hos Karro.

Karro visade mig gamla bilder från Green Day konserten och jag kunde inte låta bli att längta tillbaka. Då hade jag hela sommaren framför mig. Då visste jag inte om det skulle bli en bra sommar men det blev det! Utan tvekan! Det stämmer inte

Snart börjar skolan igen, för vissa har den redan börjat. Det är med delade känslor som jag har börjat rota bland de gamla skolböckerna och dammat av dem. Fast det som jag tycker är tråkigast är att sommaren har gått mot sitt slut. Jag ville ha lite mer sol. Lite mer värme innan de gamla vanliga rutinerna drar igång igen men nej.


I förra veckan så var det ett långt meteorregn över Sverige som höll på i tre dagar med start på onsdagen. Det betydde att det skulle uppstå en mängd stjärnfall. Som mest skulle man kunna se 50-60 stjärnfall i timmen.

På torsdagen när jag kom hem från en tjejkväll hemma hos Lina så satt min pappa och mina bröder ute på altanen och tittade på himlen. Eller ja, mina bröder låg ner på några filtar. Jag la mig jämte Leo och tittade upp mot himlen jag också. Det var jättehäftigt med alla stjärnfall. Det kom tillräckligt många för att jag skulle kunna önska mig det som jag ville utan att behöva välja bort någon önskning.

Tillslut så var jag tvungen att gå och lägga mig, jag skulle jobba dagen efter.

DÅ kom My-logiken in. När man har önskat sig något så får man inte säga vad man önskat sig till någon annan för då slår det INTE in. Så jag väntade in ett stjärnfall till och önskade en sak. Sedan sa jag:

- Jag önskade att jag skulle gå och borsta tänderna nu. Eftersom jag sa det till er så borde det inte slå in!

Önskningen slog in.

Meteorerna är inte så lättlurade som man kan tro. 
 

RSS 2.0