Nallar

 Jag var hos tandläkaren igår. Inte den vanliga utan egentligen var jag hos tandregleringen som ansvarar för att fixa min mun med hjälp av tandställningar och andra läskiga saker. Fast det är ett så jobbigt ord att säga. Tandreglering. Mycket enklare att säga att man är hos tandläkaren.

Min tandspecialist tittade i munnen. Bad mig att bita. Tittade lite igen. Bad mig bita på nytt. Tittade. Bad mig bita annorlunda. Frågade om vissa tänder gick emot varandra.

Sedan sa hon att hon tänkte ge mig björnar eller nallar. Jag kommer inte ihåg vilket av dem hon sa. "Va?" Jag förstod inte alls vad hon menade. Nallar, vad hade det med min mun att göra?
"Gummisnoddar" svarade hon.
"Va?" upprepade jag igen.
"Har du inga gummisnoddar?"

Nu förstod jag plötsligt. Man kan ha gummisnoddar i munnen som man får fästa i tandställningen. Nu ville hon att jag skulle ha sådana och trodde tydligen att jag redan hade fått det tidigare. Fast det hade jag ju inte. Nallar kallades gummisnoddarna eftersom det är olika figurer på påsarna som förvarar snoddarna. Olika figurer visar olika styrkor på snoddarna.

Så fick jag mina nallar som jag ska byta varje dag.




Kommentarer
Postat av: max

lycka till med nallarna då da! ha det göt

2009-10-13 @ 20:28:52
Postat av: My

Tack Max! ;)

2009-10-13 @ 20:30:33
Postat av: Ida

Haha, stackare! Emma i min klass har det och hon tycker att det är jobbigt :S puss på dii <3

2009-10-14 @ 08:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0