Katten med 8 liv kvar

Mormor och morfar är kvar. De stannar tills imorgon. Sedan ska de tyvärr hem och sedan träffas vi nog inte förän i midsommar. Om det nu blir att vi ska fira midsommar i skåne vill säga. Pappa ska jobba så vi får se hur det blir.


Betydligt bättre väder idag även om det är lite skumt. Vi har ett litet minimoln här över våran tomt. Det är fullt solsken men samtidigt duggregnar det på en 50 kvadratmeter någonstans på tomten hela tiden. Hmmm.....



När vi satt och åt lunch så kollade vi allihopa på en av våra katter vid namn Hamlet som klättrade upp för vår trappa som påminner lite om en stege. Han klättrar smidigt upp för trappan utan att tveka.

Någon av oss fällde kommentaren "Det där kunde han, det där har han gjort förut." Naturligtvis så tappar han precis då balansen och faller med ryggen neråt mot golvet. 

Alla ropar rakt ut och stirrar helt förlamade. En meter från marken vänder sig plötsligt hela katten i luften och landar tryggt på marken. Han kollar på oss helt oberörd i någon sekund och undrar varför vi skriker innan han snabbt smiter iväg in under soffan. 
Kanske var det tur att han föll från så hög höjd så han hann att vända på sig... Fast nu har han nog allt förbrukat ett av sina nio liv.

    

  

Några av mina konstigaste bilder på Hamlet. Eller jag menar: Här visar Hamlet sina bästa sidor framför kameran!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0